Dr DisRespect pravi, da ostaja na Twitchu

Microsoft je s svojo pretočno platformo Mixer v svetu streamanja v zadnjih mesecih pošteno zaropotal. Najprej je v svoje vrste zvabil priznanega streamerja Ninjo, nato pa v svoje vrste vpoklical še Michaela ‘Shroud’ Grzesieka.

Tako je svojemu konkurentu Twitchu primazal dva poštena krošeja in vijoličasta platforma zaenkrat nima pravega odgovora. A očitno Microsoft kljub svojemu silnemu denarju na svojo stran ne bo nikoli pridobil še enega popularnega streamerja.

Gre za Guya ‘Dr DisRespect’ Beahma, ki pravi, da bo še naprej ostal zvest Twitchu.

Doktor je pred kratkim začel svoj 24-urni prenos v živo igre Call of Duty: Modern Warfare in ob temu je zaželel vso srečo Ninji in Shroudu. Vendar je hkrati izjavil, da je Mixer inferiorna platforma Twitchu, saj vsebuje manj gledalcev in manj možnosti.

Nek gledalec ga je med prenosom vprašal, kdo bo po njegovemu mnenju naslednji zapustil Twitch. Dr DisRespect se je nato pohvalil, da ga je Microsoft prvega kontaktiral glede njegove selitve na Mixer, a je to odklonil.

Seveda je to treba vzeti z dobro dozo skepse. Celotna pojava brkatega streamerja je pretiravanje z egom in zato je možno, da ga je Microsoft kontaktiral, a skoraj gotovo ne prvega, saj je po gledanosti šele na 9. mestu na Twitchu.

A stavimo, da bi za dovolj velik šopek zelencev tudi Dr. DisRespect hitro spremenil svoje mnenje. Ninji naj bi Microsoft po govoricah sodeč ponudil okoli 50 milijonov dolarjev. Celo za polovico takšnega denarja bi bil človek naravnost neumen, če ne bi takoj namočil gosje pero v tinto in hitro podpisal pogodbo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime