Scoob! risani film bo prikazal, kako je Shaggy srečal Scooby Dooja

Scooby Doo risana serija že desetletja zabava tako starejše kot mlajše gledalce. Simpatična druščina je skozi vsa ta leta razkrila že ogromno skrivnostni in razkrinkala maske zlobnežev, ki so vedno naše junake poskušali preko ustrahovanja pregnati iz domače okolice.

Sedaj je čas, da si pogledamo, kako je naša elitna druščina boja proti kriminalu sploh nastala. Za to bo poskrbel novi risani film Scoob!, ki ga lahko v kinih pričakujemo 15. maja 2020.

Zgodba nam bo predstavila prvo srečanje Shaggya ter Scooby Dooja. Parček se sreča na plaži in hitro ugotovita, da oba gojita veliko ljubezen do sendvičev.

Nato se jima pridružijo še ostali karakterji. Frank Welker, ki oponaša Scooby Dooja že vse od leta 1969, bo tudi tokrat poskrbel za zvočne glasilke rjavega kosmatina. Ostala zasedba gosti nekatera slavna imena kot je Zac Efron v vlogi Freda, Will Forteja v vlogi Shaggya, Amando Seyfried v vlogi Daphne in Gino Rodriguez v vlogi Velme.

Dobili smo tudi prvi kratki napovednik, ki prikaže, da se bodo naši junaki zopet znašli primežu skrivnosti, ki jo bo seveda potrebno razrešiti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime