Halo Reach že naslednji mesec prihaja na PC

Če ste Halo navdušenec in prezirate konzole, potem zagotovo že dolgo trpite. Microsoft je namreč leta nazaj za PC predelal samo prva dva dela, ostali naslovi pa so bili ekskluzivni za Xbox.

A sedaj bo tega trpljenja končno konec. Že nekaj časa vemo, da se dela na predelavi kolekcije iger Master Chief Collection za PC, ta pa bo vsebovala igre Halo, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4 in Halo Reach.

Slednji nas vrne na sam začetek zgodbe Master Chiefa in zadeva bo tudi prva igra v kolekciji, ki bo izšla za PC-je. Master Chief zbirka namreč ne bo izšla naenkrat ampak postopoma, kar je slaba novica za neučakane in dobra za tiste, ki si za igranje radi vzamejo svoj čas.

Halo Reach je tudi presenetljivo poceni. Zadevo si lahko kupite na Steamu za samo 10 €, medtem ko celotna kolekcija Master Chief Collection velja vsega 39.99 €.

Da bo veselje še večje, bo Halo Reach izšel že čez slabe tri tedne in ga lahko na PC-ju pričakujemo že 3. decembra, takrat pa bo izšel tudi za konzolo Xbox One. Vsi naročniki na Microsoftov servis Game Pass boste prav tako dobili dostop do igre, tega pa lahko še vedno dobite po smešni ceni 1 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime