Company of Heroes 2 je ta vikend brezplačen na Steamu – ko ga aktivirate, ostane vaš za vedno

Letošnje leto je bilo precej lepo za vse privržence nad strategijami. Slinili smo se nad igralnim posnetkom za Warcraft 3 Reforged, debelo gledali ob novem napovedniku za Age of Empires 4, pred kratkim pa je izšla predelava Age of Empires 2 HD.

Ta vikend pa se lahko poigrate s še eno pomembno strategijo, katera sliši na ime Company of Heroes 2. Ta je morda malce drugačna od prej naštetih naslovov, saj ne gradite ravno tipičnih baz in ne nabirate surovin kot je zlato, a vseeno določene podobnosti obstajajo in špil bo definitivno popraskal tisti srbež, ki je še kako poznan vsem RTS navdušencem.

Razvijalec Relic se je odločil ta vikend vsem igralcem ponuditi Company of Heroes 2 povsem brezplačno. To pomeni, da ko enkrat igro preko sledeče povezave aktivirate, bo vaša ostala za vedno. Med tem časom bodo močno znižani tudi vsi DLCji za dvojko, znižan pa je tudi prvi del. Če si želite denimo kupiti prav vse, kar ponuja franšize, si lahko za 17.49 € privoščite Company of Heroes Franchise Edition, v kateremu dobite prvi in drugi del ter čisto vse DLC-je.

Pohitite, saj se ponudba izteče že v nedeljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime