Borderlands 3 dobiva prvo razširitev – igra ta vikend brezplačna za preizkus

Pri opisu Borderlands 3 smo izpostavili, da se močno veselimo dodatne vsebine, po kateri je razvijalec Gearbox precej znan, saj sta prejšnja dva naslova po izidu prejela ogromno kvalitetnih DLC-jev.

Prvi od teh (prejeli naj bi vse skupaj 4 štorijalne DLC-je) je bil napovedan včeraj, imenoval pa se bo Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot.

Znana joškarica Moxxi nam bo naložila posebno nalogo, da se odpravimo v casino Handsome Jackpot, a tam ne bomo polagali stav in igrali rulete. Stavnico je nekdaj nadzoroval Handsome Jack, naš glavni nasprotnik, ki nam je v drugem delu nenehno grozil skozi mikrofon. Jack je že zdavnaj postal hrana za črve, v njegovi nekdanji lastnini pa so se sedaj naselili banditi.

Te bo seveda potrebno iztrebiti in igralci se bomo tako podali v povsem nova območja, kjer nas čakajo različni grdavži, šefi in predvsem ogromno zakladov v obliki unikatnih orožij. Manjkalo ne bo niti stranskih misij in nove kozmetike, razvijalec pa se je odločil dodati novi raid izziv, ki se bo imenoval Takedown.

Povišal se nam bo tudi prostor v banki, kamor bomo po novem lahko shranili do 300 predmetov, v Sanctuary pa bomo dobili tudi trenažno lutko, na kateri bomo lahko dodobra stestirali vsa novo pridobljena orožja.

Dodatek boste prejeli vsi imetniki sezonske propustnice in tisti, ki ste kupili Deluxe različico igre. DLC bo na strežnikih zaživel 19. decembra.

Gearbox se je poleg tega odločil malce popestriti prihajajoče dni in tako bo Borderlands 3 postal za preizkus povsem brezplačen. Žal pa to velja samo za igralce na konzolah Xbox One in PlayStation 4, medtem ko se PC-jaši zaradi neznanega razloga lahko samo obrišemo pod nosom. Konzolaši lahko svoje kopije prenesete iz strežnikov že zdaj, brezplačno pa se lahko zabavate do 24. novembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!