Borderlands 3 dobiva prvo razširitev – igra ta vikend brezplačna za preizkus

Pri opisu Borderlands 3 smo izpostavili, da se močno veselimo dodatne vsebine, po kateri je razvijalec Gearbox precej znan, saj sta prejšnja dva naslova po izidu prejela ogromno kvalitetnih DLC-jev.

Prvi od teh (prejeli naj bi vse skupaj 4 štorijalne DLC-je) je bil napovedan včeraj, imenoval pa se bo Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot.

Znana joškarica Moxxi nam bo naložila posebno nalogo, da se odpravimo v casino Handsome Jackpot, a tam ne bomo polagali stav in igrali rulete. Stavnico je nekdaj nadzoroval Handsome Jack, naš glavni nasprotnik, ki nam je v drugem delu nenehno grozil skozi mikrofon. Jack je že zdavnaj postal hrana za črve, v njegovi nekdanji lastnini pa so se sedaj naselili banditi.

Te bo seveda potrebno iztrebiti in igralci se bomo tako podali v povsem nova območja, kjer nas čakajo različni grdavži, šefi in predvsem ogromno zakladov v obliki unikatnih orožij. Manjkalo ne bo niti stranskih misij in nove kozmetike, razvijalec pa se je odločil dodati novi raid izziv, ki se bo imenoval Takedown.

Povišal se nam bo tudi prostor v banki, kamor bomo po novem lahko shranili do 300 predmetov, v Sanctuary pa bomo dobili tudi trenažno lutko, na kateri bomo lahko dodobra stestirali vsa novo pridobljena orožja.

Dodatek boste prejeli vsi imetniki sezonske propustnice in tisti, ki ste kupili Deluxe različico igre. DLC bo na strežnikih zaživel 19. decembra.

Gearbox se je poleg tega odločil malce popestriti prihajajoče dni in tako bo Borderlands 3 postal za preizkus povsem brezplačen. Žal pa to velja samo za igralce na konzolah Xbox One in PlayStation 4, medtem ko se PC-jaši zaradi neznanega razloga lahko samo obrišemo pod nosom. Konzolaši lahko svoje kopije prenesete iz strežnikov že zdaj, brezplačno pa se lahko zabavate do 24. novembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!