EA preko e-poštnega sporočila prestrašil uporabnike, a v bistvu jih je želel nagraditi

Se spomnite, ko smo pisali o temu, da bo založnik EA nagradil vse uporabnike svoje platforme Origin, če bodo le vklopili dodatno zaščito računa?

Vsak, ki je poskrbel za dodatno verifikacijo, je bil nagrajen z mesecem brezplačne naročnine na njihovo storitev Origin Access. Žal pa je EA celotno zadevo izvedel nekoliko nerodno in s tem prestrašil dober del svojih uporabnikov.

Kot prvo so novico glede nagrade sporočili oktobra, nagrade pa so začeli razpošiljati preko e-pošte šele včeraj. Stavimo, da je v temu času na zadevo pozabilo že ogromno ljudi, ki so bili toliko bolj prestrašeni, ko so na svoj e-poštni račun nenadoma prejeli sporočilo, da so uspešno kupili naročnino Origin Access.

Vsemu bi se izognili, če bi bil naslov sporočila nekaj v stilu “Čestitamo za brezplačno naročnino!”, a EA je raje poslal generičen e-mail, ki je nekatere prestrašil, da jim je nekdo vdrl v račun. Zagotovo je veliko ljudi hitelo spreminjati gesla, EA pa se je zagotovo praskal za ušesom in čudno gledal v vso nastalo paniko.

Bodite pomirjeni, če ste prejeli sporočilo iz strani EA-ja, vam nihče ni odtujil lastnine, le nerodno ste bili nagrajeni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime