Boneworks je še en impresiven VR projekt, ki zna konkurirati Half-Life: Alyx

Morda se spomnite mojega članka glede VR tehnologije, v kateremu sem se dotaknil dejstva, da virtualna očala še vedno ne vsebujejo nekega pravega prodajalca sistemov. Do sedaj namreč nismo dobivali nekih resnih, mesnatih iger ampak bolj tehnološke demote ali pa igre, ki so sicer zabavne, a ne ponujajo ravno globoke izkušnje.

To se sedaj počasi spreminja na bolje. Valve je uradno napovedal Half-Life: Alyx in baje so od najave dalje prodali 50.000 Index VR naprav. A v izdelavi je še en pomemben naslov, ki zna popeljati virtualno igričanje na naslednjo stopnjo.

Igra se imenuje Boneworks in razvijalci s prikazanim že nekaj časa navdušujejo vse VR pristaše. V igri se boste potopili v operacijski sistem Myth OS, ki je v bistvu napreden sistem umetne inteligence. Nato gre nekaj po zlu in na vas je, da se spopadete z umetno inteligenco, zraven pa še rešite kakšno zagonetko.

Pri Boneworks navdušuje predvsem sistem interakcije. Razvijalci so eni redkih, ki so do konca izkoristili nove Valvove kontrolerje Knuckles in ti nam ponujajo celo paleto možnosti rokovanja z orožjem. Tako boste lahko v strojnico vstavili nove seržerje in za rokovanje z njimi uporabili obe roki.

Navduši tudi sama fizika. Orožje lahko vržete v zrak, ga zarotirate in ga nato spustite neposredno na seržer kot neki John Wick. Napredno je tudi sekanje s hladnim orožjem, ki upošteva različne zamahe. Lahko boste tudi plezali po ceveh in tlačili sovražna trupla v omarice.

Spodnji napovednik vam bo vse prikazal veliko bolje kot pa moje besede, najboljša stvar pri vsemu je, da bo igra izšla že zelo kmalu. Boneworks namreč izide že 10. decembra, prednaročite pa ga lahko na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime