Boneworks je še en impresiven VR projekt, ki zna konkurirati Half-Life: Alyx

Morda se spomnite mojega članka glede VR tehnologije, v kateremu sem se dotaknil dejstva, da virtualna očala še vedno ne vsebujejo nekega pravega prodajalca sistemov. Do sedaj namreč nismo dobivali nekih resnih, mesnatih iger ampak bolj tehnološke demote ali pa igre, ki so sicer zabavne, a ne ponujajo ravno globoke izkušnje.

To se sedaj počasi spreminja na bolje. Valve je uradno napovedal Half-Life: Alyx in baje so od najave dalje prodali 50.000 Index VR naprav. A v izdelavi je še en pomemben naslov, ki zna popeljati virtualno igričanje na naslednjo stopnjo.

Igra se imenuje Boneworks in razvijalci s prikazanim že nekaj časa navdušujejo vse VR pristaše. V igri se boste potopili v operacijski sistem Myth OS, ki je v bistvu napreden sistem umetne inteligence. Nato gre nekaj po zlu in na vas je, da se spopadete z umetno inteligenco, zraven pa še rešite kakšno zagonetko.

Pri Boneworks navdušuje predvsem sistem interakcije. Razvijalci so eni redkih, ki so do konca izkoristili nove Valvove kontrolerje Knuckles in ti nam ponujajo celo paleto možnosti rokovanja z orožjem. Tako boste lahko v strojnico vstavili nove seržerje in za rokovanje z njimi uporabili obe roki.

Navduši tudi sama fizika. Orožje lahko vržete v zrak, ga zarotirate in ga nato spustite neposredno na seržer kot neki John Wick. Napredno je tudi sekanje s hladnim orožjem, ki upošteva različne zamahe. Lahko boste tudi plezali po ceveh in tlačili sovražna trupla v omarice.

Spodnji napovednik vam bo vse prikazal veliko bolje kot pa moje besede, najboljša stvar pri vsemu je, da bo igra izšla že zelo kmalu. Boneworks namreč izide že 10. decembra, prednaročite pa ga lahko na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!