Cyberpunk 2077 mapa razkrita v uradni knjigi

Budno motrimo za kakršnokoli novico glede morda najbolj pričakovane igre v 2020, ki je seveda Cyberpunk 2077. In vsake toliko nekaj ujamemo na svoj trnek, kot je spodnja slika iz uradne knjige, ki bo prikazala konceptne slike in razkrila nekaj zgodovine iz igre.

Bukva se bo imenovala The World of Cyberpunk 2077 Deluxe Edition, postala pa bo na voljo šele po uradnemu izidu igre. Notri boste lahko našli zanimive stvari kot so denimo plakat Johnny Silverhanda, štiri razglednice in nekaj brezplačnih, začasnih tetovaž.

Sedaj se je na internetu prikazala tudi prva slika iz knjige, katera prikazuje delček mape. Na sliki spodaj ni celoten zemljevid, saj je očitno, da je bila slika na vseh straneh obrezana, a vseeno je zanimivo videti, po kakšnih cestah se bomo lahko kmalu zapeljali. Prisoten bo tudi vodni del, ki ga do sedaj v napovednikih še nismo videli.

Razvijalci so že povedali, da bo mapa nekoliko manjša od tiste v The Witcher 3, a se bodo odkupili s tem, da bo igra omogočala večkratna različna preigravanja.

Počakajmo na 16. april 2020, ko bo Cyberpunk 2077 tudi uradno izšel.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime