Dr DisRespect bo dobil svojo TV serijo

Popularni Twitch streamer, ki ga njegovi sledilci poznajo pod imenom Dr DisRespect, prijatelji v resničnem življenju pa pod imenom Guy Beahm, bo kmalu zaplaval v televizijske vode.

Tip je namreč nedavno podpisal pogodbo s produkcijsko hišo Skybound Entertainment, ta pa je med drugim zaslužna tudi za serijo The Walking Dead. Skupaj bosta posnela novo serijo, ki bo povedala začetke popularnega brkatega streamerja in kako je njegovo potovanje skozi življenje privedlo do nastanka Dr DisRespecta.

Zaenkrat še ni veliko potrjenega, saj še ni povsem dorečeno, v kakšni kreativni smeri bo sploh tekla serija, Guy pa je povedal, da so imeli že nekaj pogovorov glede animacije, obstaja pa tudi možnost za stripe in igre.

Dr DisRespect za sabo ni imel ravno lahkega leta, saj si je zaradi prenosa v živo na javnemu WC-ju nakopal nekaj tedensko odstranitev od Twitcha. Takrat je napovedoval, da bo njegova vrnitev eksplozivna in da za svoje sledilce pripravlja kar nekaj presenečenj. Morda je bilo eno od teh prav ta serija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime