Telltalov Batman naj bi dobil nov DLC ter predelavo

Razvijalec Telltale Games je svoja vrata zaprl lani, saj so nespametne naložbe pripeljale do bankrota podjetja. Znamka je ponovno oživela letos in razvijalec bo spet začel delati na novih in tudi starih projektih.

Pozorne oči so na spletni strani Athlon Games opazile objavo, ki je napovedala ponovno izdajo njihove precej uspešne epizodne igre Batman: The Telltale Series. Zadeva je bila hitro pobrisana, a nekateri so vseeno shranili napovedane novosti.

Špil naj bi doživel predelavo v obliki Telltale Batman Shadows Edition, v novemu paketu pa naj bi dobili originalno igro, ki naj bi bila grafično nadgrajena ter celo nov DLC Shadows Mode. Ta naj bi celotno igro predelal v črno beli stil, s poudarjenimi rdečimi barvami, njegova cena pa naj bi bila 5 €. Direktor podjetja Jamie Ottilie naj bi še izjavil, da je tole šele prvi projekt v Telltale knjižnici in da bodo v prihodnosti začeli delo tudi na ostalih naslovih.

Razvijalec se počasi prebuja. Nedolgo nazaj so napovedali The Wolf Among Us 2, trenutno pa lahko prvi del brezplačno aktivirate na Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime