Horizon Zero Dawn, ena najboljših PS4 iger, bo kmalu igralna na PC-ju preko servisa PS Now

PlayStation 4 je med svojim dolgoletnim obstojem nabral cel pehar odličnih ekskluziv, ki ste jih lahko preigravali samo na tej konzoli. Med te špile lahko zagotovo prištejemo tudi Horizon Zero Dawn, ki je bil odlično sprejet tako pri kritikih kot tudi splošni publiki.

Igra nas postavi v vlogo punce Aloy, katera se znajde v čudni verziji apokaliptične prihodnosti. Svet so zavzele ogromne mehanizirane zverine in človeštvo se je tehnološko vrnilo v preteklost, kjer za lov uporabljajo loke in sulice. Naša junakinja pa enega dne po naključju naleti na skrivnost, ki bi znala človeštvo rešiti pred pogubo.

Horizon Zero Dawn poleg zanimive štorije vsebuje odlično grafično podobo, ki je še danes, kljub temu, da je stara dve leti, naravnost čudovita.

PC igralci, ki zadeve še niste preizkusili, si delate hudo krivico. A sedaj bo nastopila vaša šansa, da zadevo preizkusite pa čeprav si ne lastite konzole PlayStation 4. Igra namreč prihaja na servis PS Now, ki vam v zameno za naročnino ponuja pretočno igranje iger. Tako potrebujete samo močno internetno povezavo in kolikor toliko sposoben računalnik.

Poleg Horizona se bo na platformi pojavil tudi Uncharted: Lost Legacy, obe igri pa bosta na voljo postali 2. januarja in bosta iz servisa izginili 7. aprila. PS Now sicer ni uradno na voljo v Sloveniji, a se da to oviro zaobiti, na voljo pa je tudi brezplačni preizkus, ki traja en teden.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime