Manj kot 3 mesece stari Yooka-Laylee and the Impossible Lair brezplačen na Epic Games trgovini

Približujemo se koncu brezplačnih iger na Epic Games trgovini in očitno je založnik najboljše prihranil za sam konec. Danes si lahko v svojo zbirko prenesete igro Yooka-Laylee and the Impossible Lair, ta pa je izšla oktobra lani, kar pomeni, da je stara manj kot 3 mesece.

Za Yooka-Laylee morda še niste slišali, a v razvojnem studiu Playtonic sedijo veterani industrije, ki so prej delali na legendarnih igrah Banjo Kazooie. Preko Kickstarter platforme so nabrali dovolj denarcev, da so spočeli prvo igro Yooka-Laylee, žal pa se ta ni obnesla najbolje pri kritikih.

Po temu neuspehu so letos oktobra izdali nov projekt Yooka-Laylee and the Impossible Lair, ta pa precej spominja na igro Donkey Kong Country. Našega simpatičnega heroja tokrat nadzorujemo iz strani gledanega pogleda in za razliko od originala, si je Impossible Lair nabral veliko višje ocene.

Žal pa prodaja igre ni stekla, zato zna biti ta ponudba iz strani Epic Games trgovine priti ravno prav, da špil dobi nekaj dobre besede med igralci. Igro si lahko aktivirate preko sledeče povezave, časa pa imate samo danes do 17.00.

Napovedani sta tudi naslednji brezplačnici, ki bosta verjetno tudi zadnji. Gre za igri Darksiders 2 in zimski Steep, če pa bo to držalo bomo videli, ko poteče današnja akcija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime