Skrivnostni G-Man iz serije Half-Life po 12-ih letih zopet spregovoril

Igralci Half-Life iger ste že zagotovo seznanjeni s skrivnostnim karakterjem, ki sliši samo na ime G-Man.

Gre za gospoda, oblečenega v lepo obleko in več kot jasno je, da tip ne prihaja iz Zemlje. Za vsemi dogodki v igrah zagotovo stoji on on njegova vloga še ni čisto povsem jasna. Ravno zaradi tega je eden bolj zanimivih karakterjev, saj drži ravno dovolj misticizma, da želimo o njem vedno izvedeti več.

G možakar je bil dolgo tiho, saj se je nazadnje pojavil 12 let nazaj, ko smo dobili tudi zadnjo Half-Life igro. A sedaj je napočilo leto 2020 in približuje se nam novo poglavje Half-Life sage, ki bo tokrat podnaslovljeno Alyx. Ta VR naslov se bo vrtel okoli simpatične Alyx in v prvemu napovedniku se je zopet pojavil tudi G-Man.

Za njim stoji zvočni podajalec z imenom Mike Shaprio, ta pa je nedavno skočil na Twitter in po več ko desetletju izrekel novih vrstic skrivnostnega nezemljana. Pravi, da se dolgo nismo videli in da naj se pripravimo na posledice, vse pa je obarvano z njegovim značilnim podajanjem besed, z bizarnimi premori.

Half-Life: Alyx izide marca 2020, špil pa lahko prednaročite na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!