Sony uradno razkril logotip konzole PlayStation 5

Medtem ko Microsoft z vsako novo konzolo spreminja obliko svoje naprave in se nikakor ne more odločiti, kako točno bi zadevo sploh poimenoval, se Sony drži zlatega reka: “Če ni pokvarjeno, ne popravljaj.”

Tako se bo njihova naslednja konzola imenovala preprosto PlayStation 5, včeraj pa so na predstavitvi CES 2020 razkrili tudi uraden logotip. Ja, to je ta na zgornji sliki, spodaj pa lahko vidite koliko napora je šlo v razvoj.

Podoba v bistvu ni presenetila nikogar in je enaka prejšnjim logotipom, le da tega krasi številka 5. To je bil tudi edini podatek, ki ga je Sony razodel na konferenci glede njihove naslednje konzole, so pa povedali, da bo več informacij izšlo v prihajajočih mesecih.

Dobili pa smo nekaj prodajnih številk glede predhodnika. PlayStation 4 se je v svojih dobrih šestih letih obstoja prodal v 106 milijonov primerkih, zraven pa so prodali še 1.15 milijard iger ter 5 milijonov PSVR naprav.

Sony počasi zaganja svojo oglaševalsko mašinerijo, saj se izid PlayStation 5 približuje in ga bomo v rokah lahko držali že te božične praznike. Prve slike konzole smo že dobili, a zaenkrat gre samo za prototipno verzijo, tako da bo verjetno končna podoba močno drugačna.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!