Wolfenstein: Youngblood končno dobil podporo za Ray Tracing

Wolfenstein: Youngblood je bil precej soliden naslov, z dobro grafično podlogo. Sedaj bo ta postala toliko lepša, saj je razvijalec MachineGames v igro končno pripeljal obljubljeno podporo za Ray Tracing učinke.

Lastniki NVIDIA RTX grafičnih kartic ste tako dobili nov poligon, preko katerega se lahko hvalite pred ubogimi kolegi, ki še vedno životarijo na ubogih GTX karticah. Popravek, ki tehta 310 MB se bo samodejno prenesel naslednjič ko boste zagnali Steam, z njim pa ne boste pridobili samo čudovitih Ray Tracing odsevov ampak tudi podporo za glajenje robov DLSS.

Poleg tega je razvijalec dodal še orodje za testiranje, tako da boste lahko svoje sličice na sekundo natančno preučili.

NVIDIA pravi, da bo ravno Wolfenstein prikazal njihov napredek pri implementaciji DLSS tehnologije, ki so jo naredili v letu 2019. Razvijalec je za DLSS omogočil tri različne nastavitve: “Quality”, “Balanced” in “Performance”, igralci pa boste lahko izbrali tisto, ki vam najbolje ustreza glede na vašo grafično kartico in ločljivost vašega igranja.

NVIDIA je izdala tudi sistemske zahteve za različne ločljivosti z vključenimi DLSS in Ray Tracing učinke.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!