Drinking stream v hotelu Žalec prekinila grožnja z bombo

“This is why we can’t have nice things” je precej znan ameriški pregovor, ko ljudje želimo narediti nekaj zanimivega, a se potem najde nek norec, ki mora zadevo pokvariti za vse.

Tako je bilo tudi v soboto, ko je YouTuber AjdemiPopushi želel narediti nekaj zanimivega na slovenski YouTube sceni. Organiziral je pivski stream, kjer je prenos v živo bil dodatno obarvan z dobro merico alkohola, a ni se ustavil samo tu. Navsezadnje lahko opivanje ljudi spremljamo vsak dan v lokalnemu kafiču, zato je Ajdemi poskrbel za malce bolj zanimivo dogajanje.

Tako je pred kamero v Hotelu Žalec povabil ljudi, ki stojijo za največjim GTA Roleplay strežnikom v Sloveniji ter nekatere druge znane YouTuberje. Usedli so se pred kamero, spregovorili kakšno besedo ter za vsako večjo donacijo odprli pločevinko piva, za tiste večje dosežke pa se je v hladilniku hladila penina.

Prenos v živo je zabeležil kar lepo število hkratnih gledalcev, a potem je bilo kar naenkrat vsega lepega konec. Nek junak se je namreč spomnil, da v hotel prijavi lažni klic z bombo in na lokacijo je prispela policija. Sledil je standardni ukaz o evakuaciji, kjer se je na hladne nočne pločnike moralo preseliti okoli 50 ljudi.

Posebna enota je s psom preiskala celotno okolico, odkrili pa niso ničesar. Šlo je za lažni klic, ki je v ZDA postal nekakšna praksa, v Sloveniji pa se kaj takega redko zgodi. Upamo samo, da ne bo naslednji korak “Swatting”.

Prenos v živo je bil prekinjen in ekipa je morala nato pospraviti pijačo in jedačo ter zapustiti hotel. Škoda, saj je bil očitno pripravljen bogat urnik z lepimi nagradami.

Slednje je Ajdemi vendarle podelil in zmagovalec je prejel igričarske slušalke UVI Wrath, upamo pa, da YouTuber naredi kmalu novo prenos v živo, le da bo ta tokrat potekal v bunkerju, globoko pod zemljo, kjer ga bodo bolj težko izsledili z lažnimi klici.

Povzetek norije okoli lažne bombe si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!