Drinking stream v hotelu Žalec prekinila grožnja z bombo

“This is why we can’t have nice things” je precej znan ameriški pregovor, ko ljudje želimo narediti nekaj zanimivega, a se potem najde nek norec, ki mora zadevo pokvariti za vse.

Tako je bilo tudi v soboto, ko je YouTuber AjdemiPopushi želel narediti nekaj zanimivega na slovenski YouTube sceni. Organiziral je pivski stream, kjer je prenos v živo bil dodatno obarvan z dobro merico alkohola, a ni se ustavil samo tu. Navsezadnje lahko opivanje ljudi spremljamo vsak dan v lokalnemu kafiču, zato je Ajdemi poskrbel za malce bolj zanimivo dogajanje.

Tako je pred kamero v Hotelu Žalec povabil ljudi, ki stojijo za največjim GTA Roleplay strežnikom v Sloveniji ter nekatere druge znane YouTuberje. Usedli so se pred kamero, spregovorili kakšno besedo ter za vsako večjo donacijo odprli pločevinko piva, za tiste večje dosežke pa se je v hladilniku hladila penina.

Prenos v živo je zabeležil kar lepo število hkratnih gledalcev, a potem je bilo kar naenkrat vsega lepega konec. Nek junak se je namreč spomnil, da v hotel prijavi lažni klic z bombo in na lokacijo je prispela policija. Sledil je standardni ukaz o evakuaciji, kjer se je na hladne nočne pločnike moralo preseliti okoli 50 ljudi.

Posebna enota je s psom preiskala celotno okolico, odkrili pa niso ničesar. Šlo je za lažni klic, ki je v ZDA postal nekakšna praksa, v Sloveniji pa se kaj takega redko zgodi. Upamo samo, da ne bo naslednji korak “Swatting”.

Prenos v živo je bil prekinjen in ekipa je morala nato pospraviti pijačo in jedačo ter zapustiti hotel. Škoda, saj je bil očitno pripravljen bogat urnik z lepimi nagradami.

Slednje je Ajdemi vendarle podelil in zmagovalec je prejel igričarske slušalke UVI Wrath, upamo pa, da YouTuber naredi kmalu novo prenos v živo, le da bo ta tokrat potekal v bunkerju, globoko pod zemljo, kjer ga bodo bolj težko izsledili z lažnimi klici.

Povzetek norije okoli lažne bombe si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime