Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Drinking stream v hotelu Žalec prekinila grožnja z bombo

“This is why we can’t have nice things” je precej znan ameriški pregovor, ko ljudje želimo narediti nekaj zanimivega, a se potem najde nek norec, ki mora zadevo pokvariti za vse.

Tako je bilo tudi v soboto, ko je YouTuber AjdemiPopushi želel narediti nekaj zanimivega na slovenski YouTube sceni. Organiziral je pivski stream, kjer je prenos v živo bil dodatno obarvan z dobro merico alkohola, a ni se ustavil samo tu. Navsezadnje lahko opivanje ljudi spremljamo vsak dan v lokalnemu kafiču, zato je Ajdemi poskrbel za malce bolj zanimivo dogajanje.

Tako je pred kamero v Hotelu Žalec povabil ljudi, ki stojijo za največjim GTA Roleplay strežnikom v Sloveniji ter nekatere druge znane YouTuberje. Usedli so se pred kamero, spregovorili kakšno besedo ter za vsako večjo donacijo odprli pločevinko piva, za tiste večje dosežke pa se je v hladilniku hladila penina.

Prenos v živo je zabeležil kar lepo število hkratnih gledalcev, a potem je bilo kar naenkrat vsega lepega konec. Nek junak se je namreč spomnil, da v hotel prijavi lažni klic z bombo in na lokacijo je prispela policija. Sledil je standardni ukaz o evakuaciji, kjer se je na hladne nočne pločnike moralo preseliti okoli 50 ljudi.

Posebna enota je s psom preiskala celotno okolico, odkrili pa niso ničesar. Šlo je za lažni klic, ki je v ZDA postal nekakšna praksa, v Sloveniji pa se kaj takega redko zgodi. Upamo samo, da ne bo naslednji korak “Swatting”.

Prenos v živo je bil prekinjen in ekipa je morala nato pospraviti pijačo in jedačo ter zapustiti hotel. Škoda, saj je bil očitno pripravljen bogat urnik z lepimi nagradami.

Slednje je Ajdemi vendarle podelil in zmagovalec je prejel igričarske slušalke UVI Wrath, upamo pa, da YouTuber naredi kmalu novo prenos v živo, le da bo ta tokrat potekal v bunkerju, globoko pod zemljo, kjer ga bodo bolj težko izsledili z lažnimi klici.

Povzetek norije okoli lažne bombe si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!