Elder Scrolls Online – vrnitev v Skyrim bo prežeta z vampirji

Elder Scrolls Online je ena tistih iger, ki sem ji v preteklosti namenil kar veliko časa. To je zame čudno, saj nisem nek večigralski navdušenec, a ESO mi je ponudil zanimivo štorijo in res ogromen svet, v kateremu se lahko hitro izgubiš.

Odkar sem ga nazadnje preigraval je izšel en cel kup večjih razširitev, za katere mi je preprosto zmanjkalo časa. A to ne pomeni, da si ne ogledam vsakega novega CGI napovednika, ki spremlja vsako večjo razširitev. In ti me zaenkrat še niso razočarali.

Novi visokokvalitetni video me je razveselil včeraj, ko se je založnik Bethesda odločil prikazati nekaj več o naši naslednji odpravi v Elder Scrolls svetu. Da nas bo ta vrnila v priljubljeni Skyrim smo vedeli že prej, včeraj pa smo dobili tudi uradno ime novega poglavja, ki bo tokrat nosilo ime Greymoor.

Skozi celotno leto 2020 se bomo zabavali v avanturi, imenovani Dark Hearth of Skyrim, ta pa bo sestavljena iz štirih delov.

Prvi od teh bo DLC Harrowstorm, ki je v bistvu ogromna ječa, nato pa nas junija čaka tisto glavno štorijalno poglavje Greymoor. Nato nas čaka še en DLC ter še eno večje poglavje, a razvijalec Zenimax te drži zavite v skrivnost.

Kot nakazuje video, se bo vse tokrat vrtelo okoli vampirjev. Glavni vampirski zlobnež je pod svoj vpliv zbral celo armijo krvosesov, tem pa se bodo pridružile tudi čarovnice, duhovi in volkodlaki. Igralci bomo oblikovali nekakšno različico Dawnguard reda, ki se bori proti takšnim silam in smo jih nazadnje videli v Skyrim razširitvi.

Med preigravanjem bomo po novemu naleteli na prav posebne predmete, ki jih imenujejo Antiquities. Igralec bo lahko na svoj karakter opremil samo eno od teh relikvij, te pa nam bodo potem dale posebne moči.

Zenimax je tudi poskrbel za optimizacijo in veliko je bilo storjenega na kompresiji datotek, zaradi česar naj bi se velikost igre zmanjšala za 30 GB, brez da bi s tem izgubili na kvaliteti. Še dobro, saj je ESO naravnost gromozanski.

Odlični napovednik si oglejte spodaj in se pripravite v našo ponovno vrnitev v temačni Skyrim.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime