Prihaja The Last of Us 2 tudi na PC?

Govorice, da zna Sony prinesti svoje ekskluzive tudi na PC, postajajo čedalje glasnejše. Najprej je zaupljiv vir izjavil, da se za letos pripravlja predelava Horizon Zero Dawn, potem pa smo izvedeli, da to morda ne bo edina eksluziva, ki bo zapustila PlayStation 4 in se pojavila na računalnikih.

Ogenj na to je sedaj prilil še razvijalec Naughty Dog. Tega poznamo predvsem po njegovi Uncharted seriji, trenutno pa dela na nadaljevanju post-apokaliptične igre The Last of Us Part II.

Budna očesa so zasledila, da je razvijalec na svoji spletni strani objavil novo delovno mesto za programerja, ki bi delal na The Last of Us 2. To ni nič nenavadnega, a zanimivo je, kaj točno od svojega zaposlenega zahtevajo.

V opisu je namreč navedeno, da mora kandidat posedovati znanje o knjižnicah DX12 in Vulkanu, o NVIDIA grafičnih karticah ter da je že prej delal na PC igrah. To namiguje na dejstvo, da bi razvijalec lahko razmišljal o predelavi za PC. Morda bi kdo pomislil, da morda samo iščejo delovno silo za naslednjo generacijo konzol, a znano je, da bo ta vsebovala AMD arhitekturo, medtem ko je pri zahtevah specifično omenjeno znanje o NVIDIA grafiki.

Morda ni vse skupaj nič, a morda pomeni veliko. Vse te govorice ostajajo nepotrjene, a Sony v vsemu temu času nobene od čenč tudi ni zanikal. Verjetno bo več znanega, ko bo prišel uraden vpogled v PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime