Čisto vse Half-Life igre postale brezplačne

Marec se vztrajno približuje in z njim tudi povsem novi Half-Life naslov Alyx. Tega bo moč igrati samo na VR napravah, a so kljub temu pričakovanja tako velika, da je špil razprodal prav vse Index sisteme na Steamu.

Razvijalec Valve pa se sooča z dilemo. Od zadnjega Half-Life naslova je namreč preteklo že 13 let in od takrat se je zamenjala že cela generacija igralcev. Tako mlajši špilavci sploh ne vedno več, kaj je Half-Life in zakaj je tako pomemben v igričarskih krogih.

Razvijalec se je zato odločil za precej zanimivo potezo in na Steamu celotno Half-Life franšizo ponudil popolnoma brezplačno. Alyx igralci bodo v novi izkušnji veliko bolj uživali, če bodo poznali zgodovino serije, veteranom pa tudi ne bi škodilo, da si obnovijo znanje.

A treba je vedeti, da ponudba ne velja za vedno, saj bodo igre brezplačne samo do izida Half-Life Alyx. Vseeno pa vam to da skoraj dva meseca, da preigrate štorije, ki spet niso kdo ve kako dolge.

Brezplačno lahko tako sedaj preizkusite Half-Life 1, Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One in Episode Two ter Team Fortress Classic. Manjka samo še predelava prvega dela Black Mesa, a to je logično, saj za njim stoji povsem drug razvijalec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime