Čisto vse Half-Life igre postale brezplačne

Marec se vztrajno približuje in z njim tudi povsem novi Half-Life naslov Alyx. Tega bo moč igrati samo na VR napravah, a so kljub temu pričakovanja tako velika, da je špil razprodal prav vse Index sisteme na Steamu.

Razvijalec Valve pa se sooča z dilemo. Od zadnjega Half-Life naslova je namreč preteklo že 13 let in od takrat se je zamenjala že cela generacija igralcev. Tako mlajši špilavci sploh ne vedno več, kaj je Half-Life in zakaj je tako pomemben v igričarskih krogih.

Razvijalec se je zato odločil za precej zanimivo potezo in na Steamu celotno Half-Life franšizo ponudil popolnoma brezplačno. Alyx igralci bodo v novi izkušnji veliko bolj uživali, če bodo poznali zgodovino serije, veteranom pa tudi ne bi škodilo, da si obnovijo znanje.

A treba je vedeti, da ponudba ne velja za vedno, saj bodo igre brezplačne samo do izida Half-Life Alyx. Vseeno pa vam to da skoraj dva meseca, da preigrate štorije, ki spet niso kdo ve kako dolge.

Brezplačno lahko tako sedaj preizkusite Half-Life 1, Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One in Episode Two ter Team Fortress Classic. Manjka samo še predelava prvega dela Black Mesa, a to je logično, saj za njim stoji povsem drug razvijalec.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!