Pojavile so se prve slike naslednje Xbox konzole

Da bo naslednji Xbox, ki se imenuje Xbox Series X, a ne čisto zares, dobil vlogo škatle, katera spominja na PC stolp, že vemo. Microsoft je naslednjo generacijsko konzolo razkril na podelitvi The Game Awards, a takrat smo dobili samo pazljivo izrisan virtualni model konzole.

Sedaj pa je konzolo slikal nek srečnež, ki je očitno prototip odnesel domov in ga postavil na preprogo. Slikana je sprednja in zadnja stran, slednja pa prikaže nekaj zanimivosti.

Na sprednji strani se nahaja en SUB vhod, zadnja stran pa vsebuje dva. Prav tako je moč videti priklop za HDMI, internetni kabel in električno napajanje. Vidimo lahko tudi neko skrivnostno režo, katera verjetno še nima nobenega pravega namena. Očitno gre za precej zgodnji prototip, saj prototip nosi ime Xbox Product Name Placeholder namesto Series X.

A slike so resnične, saj lahko vidimo tudi serijsko številko. Zaradi nje bo nekdo pri Microsoftu pošteno nasrkal, saj bo preko tega zlahka lahko izslediti tistega, ki mu je bil dodeljen prototip in ki je potem veselo slike delil z internetom.

Da ni vse skupaj izmišljotina je dokazal en šaljivec, ki je serijsko številko registriral na svoj račun. To je nato odstranil, saj je želel zadevo samo testirati in je hkrati prosil Microsoft, da mu ne ukine računa.

Naslednji Xbox je uradno še precej daleč stran, saj ga lahko pričakujemo šele konec leta in ni nujno, da bomo na koncu dobili točno takšno podobo konzole, kot jo vidimo na teh slikah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime