Atomic Heart dobil nov napovednik

Se spomnite igre Atomic Heart? Ta naslov izpod ruskih rok je ob svoji napovedi dvignil marsikatero obrv igričarja, saj je kazal unikatne nasprotnike ter zanimiva orožja. Nato se je razvijalec ovil v temo in o špilu nismo slišali ničesar novega, s čimer v bistvu ni nič narobe. Raje imam, da razvijalec pridno dela na svojemu izdelku namesto da napore vlaga v prezentacijo in igralne napovednike, ki zahtevajo veliko dela, katero bi bilo lahko uporabljeno na programiranju.

Sedaj je vendarle končno nastopil čas za novi napovednik in odkrito povedano, sem ob špilu še vedno zmeden. Vemo, da bo Atomic Heart neka mešanica Bioshocka in Preya, kar pomeni, da bo spadala v “immersive sim” žanr. Dobra novica zame saj Prey naravnost obožujem.

Čaka nas tudi nekaj streljanja, raziskovanja in plavanja skozi čudne, vodne tunele. Ti bodo očitno uporabljeni za tisto glavno prečkanje nivojev, preko njih pa bomo lahko rešili tudi kakšno uganko.

Dobra novica je, da bo Atomic Heart že od začetka podpiral ray tracing učinke, te pa lahko že zdaj stestirate na demu, ki je že nekaj časa zunaj.

Datum izida še vedno ostaja skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime