Silent Hill 2 Enhanced Edition je neuradna predelava, ki doda nove grafične učinke

Silent Hill 2 je ena mojih najljubših iger vseh časov. Pika. Zato v mojem srcu že dolga leta veje žalostna praznina, saj serija že dolgo sameva in založnik Konami preprosto noče razviti nobenega novega projekta. Imamo govorice o dveh novih projektih in za kino naj bi se razvil nov film, a za zdaj ni še nič potrjenega.

Dobra novica je, da imamo pridno skupnost, ki dela na lepi modifikaciji za PC, to pa so podnaslovili Enchanced Edition. Ta doda zvrhan kupček novih učinkov, ki niso samo grafični, ampak tudi popravijo različne hrošče in dodajo nove funkcije.

Predelava prinaša nove “mehke” sence, podporo za kontrolerje (ki jim lahko celo nastavljamo nivo vibracije), ter manjše dodatke, kot je denim,o količina krvi pri padlih nasprotnikih.

Gre za precej nadgrajeno različico originala in v sram postavi uradni predelavi Silent Hill HD Collection, ki je v sramoto spravila založnika Konami. S tem, da slednje sploh nikoli nismo videli na PC-ju.

Če se želite zopet sprehoditi skozi meglene ulice mesta Silent Hill, potem le obiščite naslednjo povezavo in si prenesite modifikacijo. Za igranje boste potrebovali samo originalno kopijo igre, a to zna biti manjša težava, če niste ravno pirat. Silent Hilla 2 za PC preprosto ne prodajajo nikjer več, razen morda na eBayu, kjer so cene naravnost astronomske.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime