Microsoft naj bi naslednji Xbox razkril že aprila

Vsi vemo, da se tako Sony kot tudi Microsoft pripravljata konec leta lansirati svoji novi konzoli, vendar do sedaj še nismo dobili vpogleda v fizični produkt.

Za PlayStation 5 se je že pojavilo nekaj slik, a to je prototip in nihče ne ve, kakšen bo končen videz konzole. Microsoft je na E3 2019 pokazal končno obliko, a tisto je bila samo računalniško generirana slika in ne pravi fizični produkt.

Po igričarski industriji sedaj leta cel kup nepotrjenih govoric glede uradnega razkritja konzole. Na Redditu in Twitterju se je začela pojavljati spodnja slika, ki naj bi bila nedokončan osnutek vabila za medijsko konferenco o naslednjem Xboxu. Ker je to nedokončana verzija, lahko vidite na dnu kup latinskega besedila, ki je pri osnutkih nekaj običajnega.

Predstavitev naj bi se zgodila 6. aprila, seveda pa bi si lahko zadevo nekdo povsem izmislil.

A včeraj se je pojavil malce bolj prepričljivi vir govoric in to na znanem Resetera forumu. Tam je nekdo nekdo urednika spletne strani The Verge, Tom Warrena, povprašal o razkritju naslednjega Xboxa in če se bo to zgodilo na E3 konferenci junija. Tom mu je odgovoril, da se bo to zgodilo že prej in morda je s tem ciljaj ravno na prej ogovoričeni april.

Microsoft bo morda šel po korakih konzole Xbox One. Spomnimo se, da je to prav tako razkril najprej maja 2013 in si tam nakopal veliko sramote, saj je igralcem želel vrniti Kinect, obvezno neprestano povezavo na internet, posojanje iger pa je bilo onemogočeno.

Kasneje je malce poskušal svoj ugled popraviti na dogodku E3, a takrat se je Sony iz njih preprosto že delal norca. Microsoft zagotovo še vedno boli E3 iz leta 2013. Dejansko so takrat izjavili, da če nimaš povezave na internet, se raje drži prejšnje konzole Xbox 360!

Če je dogodek v aprilu resničen, predvidevamo, da bo Microsoft povedal nekaj več o strojnih zmožnostih opreme, morda pa dobimo tudi ceno konzole.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime