Assassin’s Creed Syndicate in Faerio lahko sedaj pridobite popolnoma brezplačno

Da bomo kmalu v svojo Epic Games knjižnico prejeli igro Assassin’s Creed Syndicate povsem brezplačno, smo že pisali. Razvijalec Epic je v februarju precej obogatil svojo ponudbo brezplačnih naslovov, saj smo teden pred tem v svojo košarico lahko zastonj pridobili srednjeveški Kingdom Come: Deliverance, sedaj pa je na vrsti nov AAA naslov.

Syndicate je zadnji Assassin’s Creed naslov, ki je sledil stari formuli, v kateri smo se počutili kot dejanski morilec. Viktorijanski London je bil tudi naravnost čudovit in skakanje po čolnih, medtem ko se prebijate po Temza reki je nekaj, kar mora izkusiti vsak pristaš te serije.

Zanimivo, da je to že drugi novejši Assassin’s Creed naslov, ki smo ga lahko prejeli povsem brezplačno. Spomnimo se katastrofalnega požara cerkve Notre-Dame, ko se je Ubisoft odločil podariti igro Assassin’s Creed: Unity zastonj, saj je ta njihov naslov vseboval odlično ohranjeno digitalno podobo tega spomenika Francije.

Čeprav igro pridobite skozi Epic, boste potrebovali Uplay zaganjalnik. Kar je v bistvu dobra novica, saj boste tako deležni dosežkov, ki jih Epic še vedno ne omogoča. Brezplačno si svoj izvod lahko pridobite preko te povezave, DLC-je pa boste žal morali kupiti.

Poleg Syndicata je brezplačno na voljo tudi zanimiva Faeria, ki je zanimiva in taktična igra s kartami, katera je za Epic platformo dobila večjo posodobitev, igro pa lahko aktivirate tule.

Oba naslova si lahko pridobite brezplačno do 27. februarja, ko se bo ponudba zamenjala in bo brezplačna postala igra Innerspace.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime