Dying Light je star 5 let a vseeno smo včeraj dobili novo posodobitev, igra pa je čez vikend povsem brezplačna

Če imate radi zombije, potem ste do sedaj zagotovo že slišali za igro Dying Light. Ta danes šteje že 5 let, od izida dalje pa je pridobila eno večjo razširitev The Following ter cel kup manjših posodobitev, ki so dodale k izkušnji, poleg tega pa so bili ti manjši dodatki povsem brezplačni.

Za praznovanje petletnice se je razvijalec Techland odločil izdati novo posodobitev v obliki nove, bolj mile težavnosti. Story Mode naredi igro močno lažjo za vse tiste, ki so se borili s preveliko težavnostjo vseh pritiklin Dying Lighta.

Po novem bodo vaši udarci veliko močnejši in vaš karakter se ne bo tako hitro utrudil. Padanje z višine ne bo vzelo toliko zdravja kot prej, ob primeru smrti pa boste izgubili za polovico manj izkušenj. Poleg tega bodo trgovci za vaše nabrane zaklade bolj odprli torbico, tisti paketi, ki jih spustijo letala, pa bodo ostali na mapi še enkrat dlje.

Nova težavnost je kot priporočena za vse tiste, ki se ne bi radi ravno mučili pri tekanju med nemrtvimi in samo uživali v zgodbi, pa čeprav je ta morda najbolj šibek vidik Dying Lighta.

Zadnja posodobitev je dodala tudi nova orožja (C4 eksplozivo), načrte in preobleke in celotni paket je kar mikaven, še posebej zaradi tega, ker je vse zastonj. To je tudi dobra tolažba za vse tiste, ki ste bili razočarani zaradi zamaknjenega izida Dying Light 2, ki trenutno sploh nima datuma izida.

Techland je poskrbel tudi za večigralske navdušence, saj je Dying Light: Bad Blood, zanimiv battle royale, pred kratkim postal popolnoma brezplačen.

Tudi osnovna igra Dying Light je čez vikend povsem brezplačna na Steamu, med tem časom pa bo tudi močno znižana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime