Jordan Peele in njegov grozljivi film Candyman dobila prvi napovednik

Že kar nekam dolgo si nisem pogledal kakšne res poštene srhljivke oz. grozljivke. Čeprav se zdi, da je žanr v zadnjih letih kar nekako zamrl, ga pri življenju drži znani režiser Jordan Peele.

Ta je leta 2017 posnel svoj prvi film Get Out in ta unikatna grozljivka je naletela na topel sprejem tako pri gledalcih kot tudi pri kritikih. Film je bil tudi nenormalen uspešen na blagajnah, saj je za izdelavo zahteval samo 4,5 milijonov dolarjev, na koncu pa je zaslužil kar 225 milijonov.

Njegov drugi projekt Us je bil prav tako hudo pričakovan, sedaj pa se režiser pripravlja za spočetje svojega tretjega izdelka, Candyman.

Za tega se je združil z režiserjem Niom DeCosta, gre pa za ekranizacijo kratke zgodbe The Forbidden pisatelja Clive Barkerja. Novi projekt je tudi duhovni naslednik filma iz leta 1992, ki na IMDbju trenutno drži oceno 6.6.

Candyman bo vseboval veliko os, krvi in sekanja s kavljem. Ni dvoma, da pri filmu izstopa tudi vizualna podoba, vse skupaj pa si lahko ogledate v spodnjemu napovedniku. Jordan se pri svojih filmih rad dotakne trenutnih družbenih norm in nič drugače ne bo tudi pri temu izdelku.

Film v kinih pričakujemo junija 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime