Rainbow Six Siege je ta vikend brezplačen

Vsi Siege igralci, za vas imamo dobre novice. Vaši prijatelji ta vikend ne bodo mogli uporabiti tipičnega izgovora, da ne morejo igrati z vami, ker je igra predraga.

Ubisoft se je namreč odločil ta konec tedna igranje igre omogočiti prav vsakemu, ki se mu da ustvariti račun dol zvleči nekaj gigabajtov podatkov. Igra bo brezplačna za igranje med 5. in 8. marcem in to na vseh platformah. Na PC-ju boste lahko igro zagnali preko Steama, Uplaya ali pa Epic Gamesa. No, v bistvu se vam najbolj splača igro prevzeti na Uplayu, saj boste, tudi če si želite igranje preko Steama, hkrati morali zagnati Uplay.

Brezplačnega igranja se lahko poveselite tudi igralci na konzolah PlayStation 4 in Xbox One.

Zainteresirani boste lahko že danes začeli s prenašanjem podatkov, ko se bo zadeva odklenila na različnih platformah. Najbolje je, da se odpravite na Steam in tam čakate na gumb Play Game, konzolaši pa budno pregledujte svoje uradne trgovine.

Igra je trenutno tudi močno znižana – Deluxe inačica na Steamu stane slabih 10 €.

Brezplačni vikend ni bil spočet brez razloga. Ubisoft se pripravlja na zagon nove sezone Year 5, ki naj bi se zgodila naslednji teden, takrat pa bomo dobili tudi novo operacijo Void Edge. Siege je star 5 let, a ne izgublja zagona in je danes bolj popularen kot kadarkoli prej.

Mimogrede, dva dni nazaj je izšla tudi večja razširitev za The Division 2, Warlords of New York, ki močno predela izkušnjo in nas zopet vrne v okolico New Yorka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime