Takole bodo izgledale vmesne sekvence v predelani Command & Conquer igri

Založnik EA nas želi vrniti v preteklost. Že nekaj časa nazaj so začeli delati na predelavi prvih iger Command & Conquer serije, ki danes štejejo že mnogo let.

Ne bo šlo za ravno popolne predelave, kjer bi dobili najbolj sijočo grafiko, ki pritiče igri iz leta 2020. A nadgradnja je vseeno prisotna, saj bomo v novi verziji celo lahko videli objekte, ki ne bodo povsem kockasti.

Na projektu dela razvijalec Petroglyph, ki je v nedavnem intervjuju priznal, da projekt zahteva več truda, kot je bilo sprva predvideno. Trenutno delajo na C&C naslovu Tiberian Dawn, po tem pa se bodo spravili predelati še prvi Red Alert.

Prenove so bile deležne tudi vmesne sekvence, ki so za Command & Conquer franšizo nekaj posebnega. V njih so igrali pravi igralci in njihova igra ter dialogi so tako smešni, da so že postali legendarni. Žal smo jih leta nazaj gledali v res slabi ločljivosti, zato se je Petroglyph spravil višati njihovo resolucijo, kar je bil kar težaven postopek. Na koncu so uporabili umetno inteligenco in čeprav je nova slika nekoliko “oljnata”, je vseeno kar velik napredek v primerjavi z originalom.

Več lahko vidite v spodnjem posnetku, za zdaj pa še nimamo datuma izida, čeprav naj bi se to najverjetneje zgodilo še letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime