CDPR je protagonistko V za igro Cyberpunk 2077 pošteno predelal

September je precej daleč in na izid igre Cyberpunk 2077 bomo tako čakali še kar nekaj časa. K sreči med tem časom razvijalec CD Projekt RED ni povsem potihnil in vsake toliko podeli kakšno zanimivo novico glede igre, saj s tem tudi ohranja nadaljnji interes v svoj najbolj ambiciozen projekt do sedaj.

Ravno na Dan žena so predstavili predelan glavni karakter V. Igralcem bo na začetku igranja ponujena globoka kostumizacija lika. Zbirali bomo lahko med spoloma ter prilagodili cel kup obraznih pritiklin, tako da se že veselimo kakšnih grotesknih podob, ki nas bodo še dolgo lovile v sanjah.

Starejša različica V je bila malce bolj “ženstvena”.

Tako moška kot ženska varianta bo na začetku nosila svoj privzeti videz, ki se bo nekako smatral za “canon”. Ravno zato osebno ne spreminjam izgledov likov, ki imajo že postavljeno zgodovino in niso rojeni iz niča. Zato denimo nisem spreminjal izgleda Sheparda v Mass Effect seriji, a druga zgodba je bila denimo v Skyrimu, ko je bil moj junak deležen popolne predelave.

Nova V ima spremenjen obraz in tudi barvo las. Nekateri nad prenovljenim videzom seveda niso navdušeni in imajo še vedno raje starejšo verzijo in glede na globoko kostumizacijo si bodo stari lik lahko ustvarili tudi sami.

Mimogrede, prednaročniki igre v Sloveniji bomo deležni ekskluzivnih bonusov. Če si fizično kopijo kupite preko naslednje povezave, boste prejeli zraven Maelstrom Steelbook, obesek The Mox ter frajerski samurajski medaljon.

Cyberpunk 2077 izide 17. septembra 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime