Predelani Red Alert dobil datum izida

Razvijalec Petroglyph in založnik EA že nekaj časa poskušata nazaj k življenju spraviti priznano serijo strategij Command & Conquer.

Čeprav ne bo šlo za tiste popolne predelave tipa Resident Evil 2 Remake, bomo še vedno videli občutno nadgradnjo grafične podobe. Paket Command & Conquer Remastered Collection bo vseboval prvi Red Alert ter igro Tiberian Dawn, vključeni bodo pa tudi trije dodatki Covert Ops, Counterstrike in The Aftermath.

Predelava je bila prvič najavljena v letu 2018 in sedaj je razvoj končno napredoval do te mere, da je založnik EA lahko najavil končen datum izida. Ta se bo zgodil 5. junija, zraven pa so dodali tudi povsem nov napovednik, ki si ga lahko ogledate zgoraj.

Command & Conquer Remastered Collection prinaša izboljšane teksture, predelan uporabniški vmesnik ter podporo igranja v 4k ločljivosti. Nadgrajena bo tudi večigralska izkušnja, razvijalec pa se je spravil predelati tudi tiste slavne vmesne sekvence, pri katerih so pred kamerami stali resnični igralci.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!