Sony naj bi močno vlagal v nove Silent Hill igre

Zadnje čase smo slišali kar nekaj govoric glede novih Silent Hill iger in čeprav je nov film praktično uradno potrjen, so novice glede iger veliko manj verodostojen.

A govorice prihajajo praktično vsak dan in sedaj se je na spletni strani relyonhorror povsem nova.

Tam naj bi iz zaupljivih virov izvedela, da naj bi držala prej omenjena čenča, da na novem Silent Hill projektu dela Masahiro Ito, ki je bil odgovoren za vse grozljive pojave prvih Silent Hill iger. Poleg tega naj bi se mu pridružila Akira Yamaoka, ki je ustvaril vso tisto odlično glasbo prvih delov in Keiichiro Toyama, ki je bil režiser prvega dela.

Ta vir še navaja, da naj bi v projekt velike denarce vlagal sam Sony, ki si želi imeti za PlayStation 5 novo ekskluzivo. Silent Hill znamka sicer pripada založniku Konamiju, a Sony naj bi veliko delal na krpanju odnosov med slavnim ustvarjalcem Hideo Kojimo ter Konamijem. Ta dva sta se precej odmevno razšla leta nazaj, ko je bil preklican projekt Silent Hills. Sony naj bi želel Silent Hills zopet oživeti, saj je igričarska publika še vedno močno zainteresirana za ta naslov, ki po petih letih še vedno burka naslove.

Silent Hills za zdaj naj še ne bi bil potrjen in v aktivnem razvoju naj bi bil zaenkrat samo en naslov, ki naj bi služil kot “soft reboot” celotne serije. Prav tako Sony naj ne bi želel speljati znamke od Konamija, ampak naj bi na teh projektih delala skupaj.

Seveda zaenkrat ni še nič potrjenega, a glede na vse te bogate govorice se zdi, da je uradna najava pred vrati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime