Dirkačina F1 2019 nekaj dni brezplačna na Steamu

Te dni vsi čepimo doma, da je pa zadeva še hujša, so bili odpovedani vsi večji športni dogodki. Zato se nas je usmilil razvijalec Codemasters, ki je na Steamu omogočil povsem brezplačno preigravanje njihove zadnje simulacije karavane Formule 1, ki se letos imenuje F1 2019.

Formulščine so v preteklosti šle skozi vzpone in padce. K sreči F1 2019 spada na tisto boljšo stran, saj na Metacriticu nosi oceno 87 %. Igralce in kritike je navudšil dober vozni model, odlična grafična podoba ter dodatek dirkalne lige Formula 2. To so oboževalci serije zahtevali že dolgo in Codemasters jim je končno ugodil in omogočil dirkanje tudi v tej ligi.

F1 2019 si lahko brezplačno prevzamete na Steamu, zastonjsko dirkanje pa boste lahko izvajali vse do 19. marca. Vmes bo igra tudi močno znižana – za Anniversary Edition boste odšteli samo 16,49 €, kar 70 % znižanje.

Mimogrede, če bi dirkanje radi izvajali v pravem simulatorju, si lahko privoščite UVI Racing Seat, ki je trenutno celo znižan. Praktično ga lahko preizkusite v nedavno odprti trgovini Mimovrste v Ljubljani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime