Call of Duty: Warzone v pičlih treh dneh presegel 15 milijonov igralcev

Kdo bi si misli, da je lahko brezplačna battle royale izpeljanka Call of Dutyja huronsko uspešna? No, verjetno založnik Activision, saj če ne bi tega tudi pričakoval, potem nikoli ne bi dobili nedavno izdane igre Call of Duty: Warzone.

In ta je založnikova pričakovanja tudi presegla. V samo enem dnevu je Warzone nabral 6 milijonov igralcev, v naslednjih dveh pa je ta številka presegla zavidljivih 15 milijonov igralcev. Ta številka je ogromna, žal pa založnik ni bolj natančno opredelil številk, kot je denimo informacija, koliko istočasnih igralcev je trenutno v igri.

Ogromnim številkam je zagotovo pripomogel tudi koronavirus, ki je povzročil masovne karantene. Te dni digitalne platforme podirajo rekorde in v igranje se vračajo tudi “upokojeni” igričarji, ki trenutno nimajo drugega dela. Vsak od njih zagotovo pozna ime Call of Duty in če jim poveš še, da je tale popolnoma brezplačen, bodo zagotovo takoj stopili v akcijo za miško in tipkovnico.

Call of Duty: Warzone lahko igrate na konzolah, na PC-ju pa ga boste našli v Battle.net zaganjalniku.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!