Sam Fisher se bo pojavil v novi Ghost Recon: Breakpoint misiji

Ha, ste že mislili, da bo legendarna zahodna ninja Sam Fisher, ki ga poznamo po njegovi seriji iger Splinter Cell, dobila svojo novo igro? Žal ne, saj založnik Ubisoft še vedno ni pripravljen tega agenta potegniti iz pokoja, v katerem biva vse od leta 2013, ko se je pojavil v zadnji svoji igri Blacklist.

A Sama bomo vseeno zopet videli, saj razvijalec pripravlja novo posebno misijo za igro Ghost Recon: Breakpoint, ki nas ni ravno navdušila. A Ubisoft se ne da kar tako in želite igro priljubiti igričarski skupnosti. Pripravljajo večjo posodobitev, hkrati pa bomo dobili novo misijo Deep State, v kateri bo glavno vlogo nosil Sam Fisher.

Razvijalec je na Twitterju prikazal kratki napovednik, kjer slišimo samo pogovor med Fisherjem in še enim agentom. Omenjeni so Terminatorji, ki so bili zadnji takšen dogodek za Breakpoint in očitno jih bomo gledali še enkrat.

Fisher se je pojavil tudi v prejšnji Ghost Recon igri Wildlands zato niti ni čudno, da bomo Sama gledali tudi v novem delu. Morda nam prinese kakšno posebno darilo, kot so njegova znamenita očala za gledanje v temi.

Deep State misijo bomo lahko igrali 24. marca.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!