Sam Fisher se bo pojavil v novi Ghost Recon: Breakpoint misiji

Ha, ste že mislili, da bo legendarna zahodna ninja Sam Fisher, ki ga poznamo po njegovi seriji iger Splinter Cell, dobila svojo novo igro? Žal ne, saj založnik Ubisoft še vedno ni pripravljen tega agenta potegniti iz pokoja, v katerem biva vse od leta 2013, ko se je pojavil v zadnji svoji igri Blacklist.

A Sama bomo vseeno zopet videli, saj razvijalec pripravlja novo posebno misijo za igro Ghost Recon: Breakpoint, ki nas ni ravno navdušila. A Ubisoft se ne da kar tako in želite igro priljubiti igričarski skupnosti. Pripravljajo večjo posodobitev, hkrati pa bomo dobili novo misijo Deep State, v kateri bo glavno vlogo nosil Sam Fisher.

Razvijalec je na Twitterju prikazal kratki napovednik, kjer slišimo samo pogovor med Fisherjem in še enim agentom. Omenjeni so Terminatorji, ki so bili zadnji takšen dogodek za Breakpoint in očitno jih bomo gledali še enkrat.

Fisher se je pojavil tudi v prejšnji Ghost Recon igri Wildlands zato niti ni čudno, da bomo Sama gledali tudi v novem delu. Morda nam prinese kakšno posebno darilo, kot so njegova znamenita očala za gledanje v temi.

Deep State misijo bomo lahko igrali 24. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime