Ghost Recon: Breakpoint bo ta mesec prejel ogromno posodobitev

Ghost Recon: Breakpoint je bil ob izidu takšna polomija, da je založnik Ubisoft zaradi njega zamaknil izid vseh svojih naslovov. Stavim, da če ne bi bilo Breakpointa, bi že zdaj imeli novice glede novega Assassin’s Creeda, namesto da se samo kopamo v govoricah.

Če kaj spoštujem pri založniku Ubisoft je to, da kljub slabim rezultatom nad svojimi igrami ne obupajo, ampak jih skušajo popraviti. Najbolj odmeven takšen primer je igra Rainbow Six: Siege, ki je kljub slabemu začetku pridobil ogromno oboževalcev in letos stopa v svoje peto leto – močnejši kot kadarkoli prej.

Ubisoft je že nekaj časa nazaj napovedal večjo posodobitev za Ghost Recon: Breakpoint in čeprav naj bi ta izšla že prejšnji mesec, se je založnik v zadnjem hipu premislil in izid prestavil.

Sedaj smo končno dobili uraden datum in ta se bo pripetil 24. marca. Takrat se bo zgodila ogromna prenova in igralci bomo lahko izbirali med tremi novimi načini igranja: Standard, Immersive in Custom.

Standard je pač običajna igra, brez sprememb. Ta je pri nas dobila precej nizko oceno, zato se splača pogledati raje v Immersive. Ta novi način naj bi veliko stavil na realističnost. Tako oprema ne bo več zaklenjena s stopnjami in tudi ne bo nosila barvnih oznak. Igralec se bo v svetu moral bolj zanašati na navigacijo iz karte, repetiranje orožja lahko povzroči izgubo streliva in celoten uporabniški vmesnik bo bolj minimalen. Custom način nam bo ponudil prilagajanje vseh teh pritiklin po meri.

Sliši se zanimivo, prenovljeno igro pa bomo lahko preizkusili že zelo kmalu. Skladno s tem nas čaka tudi nov DLC Deep State in morda, samo morda se bo splačalo Breakpointu ponuditi še eno priložnost.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Nova Sherlock Holmes igra nas bo vrnila v detektivska mlajša leta

Razvijalec Frogwares skrbi za to, da vsake nekaj let dobimo novo Sherlock Holmes igro. Ta detektivska serija ni slaba, niso pa te...

Star Citizen lahko do začetka junija igrate brezplačno

Star Citizen je ena najbolj ambicioznih iger vseh časov, a ta njegova obsežnost zahteva svoj čas. In veliko, veliko denarja. Star Citizen...

Skyrim babica Shirley Curry se zaradi nesramnih komentarjev za nekaj časa poslavlja iz YouTuba

O Shirley Curry, ki je internetnemu svetu bolj znana kot Skyrim babica, smo že pisali. Gre za 82-letno igralko, ki je presneto...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!