Ghost Recon: Breakpoint bo ta mesec prejel ogromno posodobitev

Ghost Recon: Breakpoint je bil ob izidu takšna polomija, da je založnik Ubisoft zaradi njega zamaknil izid vseh svojih naslovov. Stavim, da če ne bi bilo Breakpointa, bi že zdaj imeli novice glede novega Assassin’s Creeda, namesto da se samo kopamo v govoricah.

Če kaj spoštujem pri založniku Ubisoft je to, da kljub slabim rezultatom nad svojimi igrami ne obupajo, ampak jih skušajo popraviti. Najbolj odmeven takšen primer je igra Rainbow Six: Siege, ki je kljub slabemu začetku pridobil ogromno oboževalcev in letos stopa v svoje peto leto – močnejši kot kadarkoli prej.

Ubisoft je že nekaj časa nazaj napovedal večjo posodobitev za Ghost Recon: Breakpoint in čeprav naj bi ta izšla že prejšnji mesec, se je založnik v zadnjem hipu premislil in izid prestavil.

Sedaj smo končno dobili uraden datum in ta se bo pripetil 24. marca. Takrat se bo zgodila ogromna prenova in igralci bomo lahko izbirali med tremi novimi načini igranja: Standard, Immersive in Custom.

Standard je pač običajna igra, brez sprememb. Ta je pri nas dobila precej nizko oceno, zato se splača pogledati raje v Immersive. Ta novi način naj bi veliko stavil na realističnost. Tako oprema ne bo več zaklenjena s stopnjami in tudi ne bo nosila barvnih oznak. Igralec se bo v svetu moral bolj zanašati na navigacijo iz karte, repetiranje orožja lahko povzroči izgubo streliva in celoten uporabniški vmesnik bo bolj minimalen. Custom način nam bo ponudil prilagajanje vseh teh pritiklin po meri.

Sliši se zanimivo, prenovljeno igro pa bomo lahko preizkusili že zelo kmalu. Skladno s tem nas čaka tudi nov DLC Deep State in morda, samo morda se bo splačalo Breakpointu ponuditi še eno priložnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime