Valve trenutno ne dela na drugih VR projektih

Razvijalec Valve je včeraj končno na prodajne police poslal novo Half-Life poglavje Alyx, ki ga lahko igralci preizkusite samo na VR sistemih. Leta 2017 pa je njihov šef Gabe Newell povedal, da ima ekipa trenutno pod nadzorom tri nove VR projekte.

Seveda so se zato igralci začeli spraševati, kaj nas sedaj čaka novega, ko je Alyx končno zapustil delavnico. Na žalost je to nič.

Vsaj tako je povedal Valvov predstavnik Greg Coomer v včerajšnjem intervjuju za spletno stran Upload VR. Večina članov ekipe je med razvojem zapustilo druge projekte in vsi so se osredotočili na Alyx. Tako sta prejšnja dva projekta zamrla in trenutno Valve ne dela na nobeni novi VR igri. To ne pomeni, da se to ne zna spremeniti. Gabe je že povedal, da je Alyx vnesel novo energijo v studio in da so sedaj pripravljeni ponovno raziskovati Half-Life vesolje. Žal so vse nove igre očitno še precej daleč stran, kar za Valve niti ni tako presenetljivo.

Seveda bo nadaljnji razvoj tudi odvisen od prodaje ter ocene kritikov. Alyx je svoj glavni namen, torej povišanje prodaje Index VR sistemov, opravil z odliko, trenutno pa na Metacriticu drži številko 92.

Mimogrede, včeraj smo začeli s preigravanjem Half-Life: Alyx in zadeva je impresivna. Pričakujte recenzijo še enkrat ta teden.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!