The Council – prva epizoda te zanimive igre je sedaj brezplačna na Steamu

Če morda pogrešate klikanje dialogov in spremljanje zanimive štorije, ki se odvija glede na vaše odločitve, potem imamo za vas dobre novice. Založnik Focus Hoem Interactive se je namreč odločil ponuditi prvo epizodo igre The Council vsem igralcem povsem brezplačno.

Igro smo opisali dve leti nazaj in špil ni razočaral. Malce so nas razočarale animacije, ki so bile nekoliko nerodne, a štorija je navdušila in tudi način pripovedovanja je žanr, ki ga je začel Telltale s svojimi avanturami, dvignil stopničko višje.

Celotna zgodba se odvija v 18. stoletju, med preigravanjem pa boste naleteli na vrsto zanimivih likov iz zgodovine, kot sta Napoleon Bonaparte in George Washington. Dogajanje je temačno in resno, čaka pa vas cela vrsta političnih spletk. Vaša glavna naloga je iskanje vaše mame, ki je izginila sredi skrivnostnega sestanka.

Kot rečeno, prva epizoda je zdaj brezplačna na Steamu, celotna sezona pa je sestavljena iz petih delov. Če vas bo dogajanje v izvirni epizodi navdušilo, lahko izkoristite akcijo in si preostale dele dokupite za -70 % znižano ceno 7,50 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime