Resident Evil 8 naj bi dobili naslednje leto, vrnil naj bi se prvoosebni pogled

Pred kratkim smo dobili Resident Evil 3 Remake in čeprav je lepo, da založnik Capcom pridno predeluje stare uspešnice v oko iztikajočo novo grafično podobo, bi bil že čas, da dobimo povsem nov del franšize. Sedmi del je star že tri leta in lepo bi bilo, da bi založnik razodel vsaj kakšno novo informacijo glede projekta.

A Capcom zaenkrat molči, tako da nam ne ostane drugega kot pa zanašanje na govorice. Nekaj teh smo v preteklosti že dobili, včeraj pa je na površje priplaval nova iz strani Aesthetic Gamerja. Ta je v preteklosti pravilno napovedal, da bo Resident Evil 3 Remake izšel hitreje kot pa smo mislili in je imel prav, žal pa so mu spodletele govorice o novih Silent Hill igrah, ki so se na koncu izkazale za neresnične.

Tokrat je povedal nekaj novih informacij glede Resident Evil 8. Igra naj bi svoje življenje začela kot Resident Evil Revelations 3, a je bil Capcom tako navdušen nad zasnovo igre, da se je odločil iz nje narediti pravo nadaljevanje serije. Novi del naj ne bi bil všeč vsem, saj se bo precej umaknil od ustaljenih norm te franšize. Veliko bo poudarka na okultizmu in prividih, kar ga malce približa v Silent Hill vode.

Resident Evil 8 naj bi izšel v 2021, še ta mesec pa naj bi dobili več informacij iz strani samega založnika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime