Končno imamo novo Harry Potter igro, le da je ta ustvarjena v Minecraftu

Dobre novice za vse Harry Potter oboževalce, ki v virtualnih igričarskih vodah že dolgo niso prejeli kakšnega pravega naslova. Obstajajo sicer govorice, da Warner Brothers dela na nekem projektu, a uradne najave še vedno ni od nikjer. Brez skrbi, ne boste ostali brez zabave, saj se lahko v svet Bradavičarke zatopite preko nove igre Witchcraft and Wizardy.

Gre za modifikacijo igre Minecraft in o projektu smo v preteklosti že pisali. Razvijalec, ki se uradno imenuje The Floo Network, je na tej modifikaciji delal 4 leta in končni rezultat je naravnost osupljiv. Ni jim uspelo ustvariti samo ogromne mape, ki jo podrobnosti kar prevevajo, ampak tudi pošteno RPG igralno izkušnjo. Tako boste lahko opravljali razne naloge, spremljali zgodbo, ne bo pa manjkalo tudi raznih zabavnih opravil v obliki igranja quidditcha.

Witchcraft and Wizardy je nekaj časa preživel v alfi, a je razvijalec hitro popravil vse večje hrošče in sedaj je pred nami že tista končna verzija, ki jo lahko igra vsak, ki si lasti Java različico Minecrafta. Odpravite se na naslednjo povezavo in si prenesite modifikacijo, spodaj pa si lahko ogledate zadnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime