Končno imamo novo Harry Potter igro, le da je ta ustvarjena v Minecraftu

Dobre novice za vse Harry Potter oboževalce, ki v virtualnih igričarskih vodah že dolgo niso prejeli kakšnega pravega naslova. Obstajajo sicer govorice, da Warner Brothers dela na nekem projektu, a uradne najave še vedno ni od nikjer. Brez skrbi, ne boste ostali brez zabave, saj se lahko v svet Bradavičarke zatopite preko nove igre Witchcraft and Wizardy.

Gre za modifikacijo igre Minecraft in o projektu smo v preteklosti že pisali. Razvijalec, ki se uradno imenuje The Floo Network, je na tej modifikaciji delal 4 leta in končni rezultat je naravnost osupljiv. Ni jim uspelo ustvariti samo ogromne mape, ki jo podrobnosti kar prevevajo, ampak tudi pošteno RPG igralno izkušnjo. Tako boste lahko opravljali razne naloge, spremljali zgodbo, ne bo pa manjkalo tudi raznih zabavnih opravil v obliki igranja quidditcha.

Witchcraft and Wizardy je nekaj časa preživel v alfi, a je razvijalec hitro popravil vse večje hrošče in sedaj je pred nami že tista končna verzija, ki jo lahko igra vsak, ki si lasti Java različico Minecrafta. Odpravite se na naslednjo povezavo in si prenesite modifikacijo, spodaj pa si lahko ogledate zadnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!