Amazonov novi MMO New World prestavljen na avgust

Nov dan, nov zamaknjen izid igre. Zaradi koronavirusa smo igričarji tega že navajeni, saj so vsi razvijalci začeli delati od doma, kar je skoraj povsod kvarno vplivalo na tempo razvoja iger in prestavitve izidov so se začele vršiti kot po tekočem traku.

Nova žrtev pandemije je postal eden redkih novih MMO-jev, ki sliši na ime New World. To je prvi projekt Amazona, ki je do sedaj skrbel za pošiljanje paketov po celem svetu, sedaj pa se je odločil še malo preizkusiti v igričarskih vodah. New World ima kar precej ambiciozne cilje, še posebej na področju PvP vsebine, saj bodo igralci lahko sodelovali v ogromnih bitkah tipa 50v50. Poskrbljeno bo tudi za PvE vsebino in očitno nas čaka dokaj starošolska MMO avantura. Mi smo samo veseli, da sploh še kdo razvija nove, ambiciozne projekte v za zdaj precej mrtvih MMO vodah.

Razvijalec je zaradi novih delovnih pogojev od doma naletel na težave pri razvoju, zato je novi datum izida postal 25. avgust. Trenutno poteka alfa testiranje igre in igralci se zanjo še vedno lahko prijavijo na uradni spletni strani. Prijavite se lahko tudi na zaprto beto testiranje, ki naj bi se začelo julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime