Crysis Remastered uradno najavljen, na voljo prvi napovednik

Razvijalec Crytek že dolgo draži z novim dogajanjem v Crysis vesolju in naše zadnje poročanje je ugibalo o predelavi ali o polnopravnem nadaljevanju.

Ugibanja so bila sedaj tudi uradno potrjena in Crysis Remastered je bil tudi uradno najavljen.

Novice so za zdaj skope. Predelava naj bi nadgradila teksture ter vsebovala nove grafične nastavitve. Zanimiva je tudi omemba ray tracing podpore, ki naj bi bila vdelana na malce drugačen način. Kot vsi vemo, za udobno poganjanje ray tracing učinkov potrebuješ RTX grafično kartico, drugače boš gledal diapozitive. A Crytek je pri najavi povedal, da se njihova ray tracing rešitev zanaša na API, kar zna namigovati na to, da bomo lahko igro poganjali tudi na povsem običajnih grafičnih karticah.

Crysis Remastered se bo pojavil na PC-ju in vseh treh konzolah, med katere lahko prištejemo tudi Nintendo Switch. To zadnje je precej presenetljivo, saj je bil originalni Crysis slaven po svojih visokih zahtevah in kar malce težko verjamemo, da bodo šibke Switch komponente lahko poganjale takšno igro, ki bo imela za povrh še nadgrajene teksture. A morda so njihovi programerji čarovniki in nas ob izidu presenetijo.

Govorice znotraj industrije govorijo, da je razvijalec Crytek tik pred propadom. Zadnjih nekaj let so zaprli več studiev in pri življenju naj bi jih držala samo še igra HUNT: Show down. Če se predelava dobro proda, bodo dobili dovolj denarcev za izdelavo pravega nadaljevanja, v nasprotnem primeru pa jih zna končno pričakati bankrot.

Kdaj bo zadeva izšla še ni znano, njihova uradna spletna stran zaenkrat pravi samo “Kmalu”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime