Najboljši ameriški League of Legends igralec Doublelift zapušča ekipo Team Liquid

Ena bolj zanimivih ešportnih vej je bila zagotovo ameriška LCS. Ta trenutno drži tekmovanje Spring Split, ki pa se ga letos prvič ni udeležila profesionalna ekipa Team Liquid.

Ta je sezono kljub kvalitetnemu kadru zaključila katastrofalno. Zbrali so namreč samo 7 zmag in nabrali kar 11 porazov, zaradi česar se niso uvrstili v končnico.

V ekipi več kot očitno nekaj ne štima. Team Liquid je imel že na začetku sezone težave z vizumom za svojega igralca Broxah, težave pa so se nato samo še nadaljevale. Morda najboljši AD carry na svetu, Doublelift, je nenadoma začel kazati pomanjkanje motivacije, zaradi česar je bil poslan na klop.

26-letni veteran se je nato za svoje obnašanje upravičil, a očitno je bil prepad med njim in vodstvom prevelik. Analitik Travis Gafford je namreč iz dobrih virov dobil novico, da bo Doublelift brcnjen iz ekipe in njegova pogodba, ki se izteče čez 6 mesecev, bo ponujena v nakup drugim ekipam.

Za to pogodbo verjetno ne bodo iztržili veliko, saj ostale ekipe verjetno ne bodo odštele velikih denarcev za podpis, vreden samo pol leta.

Čudno je tudi, da se TL tako hitro želi znebiti svojega zvezdniškega igralca. Ta je res imel težave z motivacijo, a spet ni igral tako slabo, da bi zaslužil škorenj v riti. Sumi se, da je v ozadju nesporazum med igralcem in trenerji.

Kakorkoli že, oboževalce LCS lige in Team Liquida očitno čaka nekaj razburljivih mesecev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime