Najboljši ameriški League of Legends igralec Doublelift zapušča ekipo Team Liquid

Ena bolj zanimivih ešportnih vej je bila zagotovo ameriška LCS. Ta trenutno drži tekmovanje Spring Split, ki pa se ga letos prvič ni udeležila profesionalna ekipa Team Liquid.

Ta je sezono kljub kvalitetnemu kadru zaključila katastrofalno. Zbrali so namreč samo 7 zmag in nabrali kar 11 porazov, zaradi česar se niso uvrstili v končnico.

V ekipi več kot očitno nekaj ne štima. Team Liquid je imel že na začetku sezone težave z vizumom za svojega igralca Broxah, težave pa so se nato samo še nadaljevale. Morda najboljši AD carry na svetu, Doublelift, je nenadoma začel kazati pomanjkanje motivacije, zaradi česar je bil poslan na klop.

26-letni veteran se je nato za svoje obnašanje upravičil, a očitno je bil prepad med njim in vodstvom prevelik. Analitik Travis Gafford je namreč iz dobrih virov dobil novico, da bo Doublelift brcnjen iz ekipe in njegova pogodba, ki se izteče čez 6 mesecev, bo ponujena v nakup drugim ekipam.

Za to pogodbo verjetno ne bodo iztržili veliko, saj ostale ekipe verjetno ne bodo odštele velikih denarcev za podpis, vreden samo pol leta.

Čudno je tudi, da se TL tako hitro želi znebiti svojega zvezdniškega igralca. Ta je res imel težave z motivacijo, a spet ni igral tako slabo, da bi zaslužil škorenj v riti. Sumi se, da je v ozadju nesporazum med igralcem in trenerji.

Kakorkoli že, oboževalce LCS lige in Team Liquida očitno čaka nekaj razburljivih mesecev.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!