Twitch streamer po nesreči povzroči pravo paniko in zaprtje trgovine

IRL streamerji na Twitchu imajo lahko bodisi najbolj dolgočasen ali pa najbolj razburljiv prenos v živo.

To je pač cena njihovega početja, ki je sicer razburljiv, a prinaša s sabo lepo dozo nepredvidljivih dogodkov. IRL streamerji največkrat potujejo po svetu in komentirajo okoliško dogajanje. Včasih jih oropajo opreme ali pa se povsem nedolžni znajdejo sredi pretepa, zaradi katerega nato fašejo kazen od Twitcha.

Ameriškemu zabavljaču JapadyJonesu pa se je na japonskem zgodilo nekaj presenetljivega in povsem nepričakovanega. Med prenosom v živo je kramljal z gledalci, sedel pa je pred neko trgovino. Zadeva je izgledala precej dolgočasno, a nenadoma je šlo njegovemu prenosu vse po zlu.

Njegov zvočnik je doživel nenavadno okvaro, zaradi katere je začel spuščati glasne zvočne signale, ki so prestrašili vse okoli njega. Japonci, ki se trenutno spopadajo z novim navalom koronavirusa, so zagotovo pomislili, da je napočil sodni dan. Trgovina za njim ni preveč razmišljala in je takoj spustila železne žaluzije, osebje pa je pohitelo v notranjost.

JapadyJones je ves ta čas zmedeno poskušal pomiriti prisotne in jim skušal dopovedati, da je samo Twitch prenos in ne bomba. Žal mu japonščina ne gre ravno od rok, zato mu ni ostalo drugega kot pa da pospravi opremo in se osramočen odpravi naprej.

Ustavil se je pri drugi trgovini in gledalcem še enkrat razložil, da je imel samo pokvarjen zvočnik, zraven pa se je še pošalil, da so verjetno ljudje mislili, da prihaja Godzilla.

Celoten posnetek prenosa si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Kakor se morda zdi posnetek nenavaden, naravnost zbledi v primerjavi s streamerjem, ki se imenuje Arab Andy. Ta je s svojim zvokom donacije, ki se je slišala kot odštevanje bombe, do smrti prestrašil celo sobo študentov, kasneje pa je bil zaradi tega tudi aretiran.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Assassin’s Creed Valhalla nas bo v kasnejših DLC-jih odpeljal napadati Pariz

Založnika Ubisofta je treba pohvaliti pri razvijanju dodatne vsebine za svoje Assassin's Creed igre. Že Origins je prejel kvalitetne DLC-je, ki so...

Netflix je ukinil 30-dnevni brezplačni preizkus

Priljubljena pretočna platforma Netflix je že od začetka svoje stranke privabljala na dokaj preprost način: najprej jim je drogo ponudila brezplačno, za...

Fortnite prejel ogromno posodobitev, ki je zmanjšala velikost igre za 60 GB

Ob novih večigralskih uspešnicah kot sta Fall Guys in Among Us smo že kar malce pozabili na Fortnite. A bodite brez skrbi,...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!