Prisrčni streamer želel vrniti donacijo gledalcu in s tem postal viralen na Twitchu

Vsake toliko v ta mnogokrat cinični svet iger in slavnih streamerjev posije žarek upanja, ki te nasmeji in ti da vedeti, da na Zemlji obstajajo ljudje, ki ne gledajo na cel svet samo skozi bankovce.

Govorimo o prisrčnem streamerju z imenom Broxh, ki na Twitchu rad pokaže svoje mizarske umetnine. Novozelandec je novopečeni Twitch uporabnik, ki je imel v začetku aprila komaj 50 naročnikov, a se zaradi tega ni pretirano obremenjeval. Rezbarjenje na lesu mu je v veselje in da lahko svojo strast deli z drugimi je samo še dodaten bonus.

Tako je bilo tudi 20. aprila, ko je bil ravno sredi dela, ko je slišal čuden zvok. Nejeverno se je zastrmel v kamero in se vprašal: “A mi je ravno nekdo doniral?”

Da je človek presenečen nad donacijo, ni nič nenavadnega, saj takšni denarni prispevki večino manjših streamerjev ujamejo nepripravljene. Kar pa je v tem primeru čudovito in naravnost prisrčno je Broxhova reakcija, ki je nato iskal način, da denar vrne gledalcu.

“Ni vam treba donirati, to lahko gledate zastonj. To je najboljše kar lahko storite. Denar sredi te karantene raje porabite na svoji družini.”

Broxh kot Twitch novinec seveda ne ve, da če poskušaš skupnost na Twitchu prepričati v eno, bodo storili ravno obratno. Posnetek je postal viralen in je do sedaj nabral 131.000 ogledov, njegov kanal pa je eksplodiral po popularnosti. Dobil je že preko 37.000 naročnikov in s tem tudi lepo število novih donacij.

Njegova poteza se je zgodila ravno v času, ko je Twitch streamerka InvaderVie začela poniževati svoje sledilce, ker ji ne donirajo. Punca se je danes že opravičila, a po toči zvoniti je prepozno. Punca je sama izjavila, da dela na Twitchu samo in le zaradi denarja, zato je njeno opravičilo votlo in brez pomena, medtem ko je simpatični Novozelandec njeno čisto nasprotje in bi lahko v teh časih postal ambasador Twitcha.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime