XCOM 2 lahko na Steamu igrate brezplačno

Ste si zaželeli malo nove potezne akcije in ste po dolgem in počez že preigrali Divinity: Original Sin, japonski RPGji pa vam niso po okusu?

Potem imamo za vas dobre novice. Založnik 2K in razvijalec Firaxis Games sta se namreč odločila, da na Steamu vsem igralcem od danes naprej omogočijo brezplačni preizkus igre, ki bo trajal en teden.

XCOM 2 nadaljuje zgodbo predhodnika, a ne tako kot bi pričakovali. Premisa nadaljevanja namreč pravi, da je naše gibanje proti vesoljcem izgubilo vojno, zato je človeštvo v novem delu padlo pod kruti škorenj zavojevalcev. Na nas je, da zopet zaženemo odporniško gibanje in zlobne tirane pošljemo z repom med nogami nazaj na domači planet.

Posebnost XCOM serije je odličen potezni boj, ki vas prisili na pametno razporejanje vaše veččlanske ekipe in pazljivo merjenje in skrivanje v zaklonu. Igra je presneto težka in že ena napaka je dovolj, da je misije hitro lahko konec. Poleg bojevanja boste vmes morali skočiti še v domačo bazo in tam poskrbeli za raziskovanje nadgradenj ter treniranje rekrutov.

Osnovna igra je brezplačna za en teden, z igranjem pa lahko začnete že danes – odpravite se na naslednjo povezavo in kliknite Play Game. Med časom preizkusa bo igra tudi precej znižana – osnovna verzija je trenutno posekana za 75 % na 12,49 €, obvezno pa si dokupite tudi dodatek War of the Chosen, ki doda res ogromno vsebine, trenutno pa je znižan za 67 % na 13,19 €.

Mimogrede, ravno danes je izšel tudi samostojni naslov XCOM: Chimera Squad, ki ga lahko po trenutno močno znižani ceni 10 € kupite na Steamu!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime