The Last of Us Part 2 in Ghost of Tsushima dobila nova datuma izida

Po vseh komplikacijah glede izida težko pričakovanje PlayStation 4 ekskluzive The Last of Us Part 2, smo sedaj končno dobili nov uraden datum izida.

Drugi del bi moral originalno iziti maja, vendar je Sonyju pošteno ponagajal COVID-19, zaradi česar je moral zamakniti datum izida. Do včeraj igra sploh ni imela novega datuma, saj se trenutno nikomur ne sanja, kdaj točno bo konec koronavirus krize in kdaj se bodo lahko delavci vrnili nazaj v tovarne. Čeprav Sony za prestavitev ni podal točnega razloga, veliko ljudi sumi, da je bil problem v proizvodnji fizičnih ploščkov z igro, saj za proizvodno linijo preprosto ni bilo delavcev, ki bi lahko spakirali igro in vse kar gre z njo zraven v fizične škatlice.

Ugibanja je sedaj konec in novi datum za The Last of Us Part 2 je postal 19. junij 2020. Novi datum je morda tudi posledica tega, da je nekdo včeraj na splet poslal celotno zgodbo igre, ki vsebuje močne kvarnike in Sonyju ni preostalo drugega, kot da vendarle najavi uraden datum izida.

Na žalost pa je prestavitev doživela še druga PlayStation 4 ekskluziva Ghost of Tsushima, ki bi ravno tako morala iziti originalno junija. Sony seveda ni tako neumen, da bi v istem mesecu izdal dve težko pričakovani ekskluzivi, tako da je Ghost of Tsushima bil zamaknjen na 17. julij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime