Dreams sedaj ponuja brezplačno preizkusno obdobje

Dreams je bila za nas ena lepših presenečenj leta 2020, ki je do sedaj postreglo z vrsto negativnih novic. Naša recenzija je prvi izdelek razvijalca Media Molecule ocenila visoko in za temi besedami še vedno stojimo, pa čeprav peskovnik Dreamsa še ni ustvarila nobenega res vrednega izdelka iz strani igralcev. A to se še zna spremeniti, saj vsi vemo, da razvoj igre zahteva svoj čas, pa čeprav že imaš postavljen pogon ter teksture, kot to omogoča Dreams.

Razvijalec se je sedaj odločil, da omogoči igranje svojega izdelka prav vsakemu PlayStation 4 igralcu. Tako so v trgovino poslali brezplačno verzijo svojega izdelka, ki omogoča igranje nekaterih stvaritev iz strani skupnosti ter del kampanje Art’s Dream, ki služi kot nekako glavna zgodba te igre in dodobra predstavi, česa vsega je zmožen Dreams.

Omejeni preizkus lahko že zdaj snamete iz PlayStation trgovine, razvijalec pa je celo znižal ceno igre za 25 %, tako da si jo lahko sedaj v svojo knjižnico prenesete za samo 29,99 €.

Upamo, da tiste govorice o predelavi za PC res držijo, saj je bila ena naših največjih pritožb v naši recenziji manjek naveze miške in tipkovnice, ki bi ustvarjanje popeljal na naslednjo stopnjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime