Lord of the Rings: Gollum, ki bo izšel za PlayStation 5 in Xbox Series X, dobil prve slike

Že tri leta so minila, odkar smo dobili zadnji Lord of the Rings naslov, ki ga je leta 2017 spočel razvijalec Monolith v obliki igre Middle-earth: Shadow of War. Franšiza Gospodarja prstanov danes ni tako velika kot pa takrat, ko je na režiserskem stolčku sedel Peter Jackson, a to ne pomeni, da nas ne čakajo novi projekti. Amazon dela na povsem novi seriji z rekordnim proračunom, v kovačnici imajo tudi nov MMO, v razvoju pa je še povsem nova igra, na kateri dela razvijalec Daedelic.

Gre za Lord of the Rings: Gollum igro, ki je posebna v dveh pogledih. Izšla bo namreč samo za PC in konzoli naslednje generacije Xbox Series X ter PlayStation 5, v glavni vlogi pa bo zaigral suhljati Gollum, ki tokrat ne bo sledil viziji Petra Jacksona.

Gollum je precej šibek karakter, ki se bo moral za preživetje veliko skrivati in bežati pred sovražnikom. Igra bo tako precej manj akcijska in zanašati se bo treba na skrivanje v sencah. Razvijalec obljublja, da ne bo šlo za običajni skrivalniški naslov, saj ima Gollum razcepljeno osebnost in to bo prišlo na površje tudi med igranjem.

Gollum je včeraj dobil tudi svoje prve uradne slike, ki so tako postale prve uradne podobe, ki jih bodo kazale konzole naslednje generacije. Ogledate si jih lahko spodaj, očitno pa bo igra ciljala na bolj risankast slog, ki pa bo še vedno risal čudovito okolico.

Lord of the Rings: Gollum nas bo pozdravil enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime