Nicolas Cage bo odigral glavno vlogo v novi Tiger King seriji

Če imate aktivno naročnino na Netflix, potem ste skozi karanteno zagotovo že pogledali dokumentarno serijo Tiger King. Ta se je med gledalci razširila kot požar in na Facebooku si bolj težko našel objavo prijatelja, ki ni ostale nagovarjala k čimprejšnjemu ogledu tega dokumentarca.

Ta se vrti okoli tipa z imenom Joe Exotic, za katerega še danes težko verjamem, da res obstaja. Gej kavbojski lastnik tigrov v ZDA, ki se je potegoval za guvernerja in to tekmo izgubil ter nato naročil umor svoje največje tekmice Carole Baskin, zaradi česar sedaj gnije v zaporu, se sliši kot nekaj, kar bi si izmislil neki scenarist sredi dolgočasnega popoldneva. A Joe Exotic obstaja in njegova zgodba se bo nadaljevala tudi v TV seriji.

Krotilec tigrov je v intervjuju pred aretacijo priznal, da bi za svojo morebitno filmsko ekranizacijo zase izbral igralca David Spada ali pa Brad Pitta. Žal se mu te želje ne bodo izpolnile, saj spletna stran Variety poroča, da bo vlogo Joe Exotica prevzel Nicolas Cage. To bo njegov prvi nastop na televizijski seriji in izbira je vsekakor zanimiva. Kako bo Cage izgledal z Mullet pričesko in čudno brado pa je drugo vprašanje, čeprav je v filmu The Rock nosil dokaj slično podobo.

Nova serija naj bi štela 8 epizod, sledila pa bo članku Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild iz časopisa Texas Monthly. Serijo bo vodil Dan Lagana, ki je bil odgovoren tudi za American Vandal, za glasbo pa bo poskrbel Paul Young.

Kdaj bo zadeva izšla lahko za zdaj samo ugibamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime