Valorant streamer zaradi hrošča razbije tipkovnico

Ne vem za vas, ampak eno mojih najljubših opravil v prostem času je gledanje jeznih streamerjev, ki sredi igranja izgubijo živce in začnejo razbijati vse pred sabo. Trenutek besa ponavadi traja samo nekaj sekund, a že to je dovolj, da ga nastrada njegova periferija ali pa celo okoliško pohištvo. Ko se jeza pomiri, streamer ponavadi obsedi in z začudenjem opazuje razbito drago opremo. Ah, ko bi le izšla kmalu nova Dark Souls igra, saj potrebujem novo dozo takšnih posnetkov.

Do takrat bom očitno moral vzdržati ob igri Valorant, ki je najnovejši naslov razvijalca Riot in te dni nase vleče naslovnice vseh spletnih strani. Pisali smo že o rekordnih številkah gledalcev na Twitchu in vsiljivi zaščiti Vanguard, tokrat pa je čas, da si ogledamo jeznega streamerja Skeana.

Možakar se je nedavno s svojo ekipo znašel v situaciji, kjer so zgubljali 10:5, Skean pa je sam ostal na mapi proti še dvema igralcema. Ura je odštevala dragocene zadnje sekunde in streamer se je odločil, da se odpravi proti točki B, kjer bi poskusil položiti Spike. Že mu je uspevalo, ko je ura nenadoma hitro poskočila iz 4.8 na 3.6, kar ga je močno razburilo. Sicer zadeva ne bi imela velikega učinka, saj je hip za tem padel pod streli nasprotnika, a to je bilo dovolj za tisto prvo seme jeze.

Skean je še nepomirjen začel naslednjo rundo in takrat se je zgodila še zadnja kaplja v njegovo morje jeze: skoraj takoj je padel pod streli nasprotnika. To je bilo dovolj, da je začel jezno tolči po svoji tipkovnici, dokler niso iz nje poskakale skoraj vse tipke. Tu se vidi tista razlika med mehanično in optično tipkovnico, saj bi pri slednji verjetno tipkovnico pokvaril za vedno.

Jezni streamer se je kasneje pomiril in ni mu ostalo drugega, kot pa da pobere raztresene tipke in se zopet poda v boj.

Zanimivo je, da je ta tipkovnica že enkrat prej nastradala pod njegovim besom. Lani poleti je Skean namreč ponorel v igri Apex Legends, le da takrat ni bil krivec hrošč, ampak nesposobni soigralci. Takšnega znašanja nad periferijo ne podpiramo in skrajni čas je, da že nekdo ustanovi Društvo za zaščito tipkovnic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime